Visagiste en hairstyliste aan huis

Met de juiste make-up en toepassing kan je wonderen verrichten. Make-up camoufleert niet alleen, maar brengt bij het juiste gebruik jouw sterke punten naar voren. Iedereen kan stralen!

party | glamour | fotoshoots & more

Ivonne heeft mijn make-up en haar gedaan voor de bruiloft van mijn vriendin. Via de app een keer laten weten wat ik een beetje wou en ze heeft het heel mooi gedaan en het bleef de hele dag goed zitten!

Heb je een examenfeest, gala of een ander speciale gelegenheid maak een aafspraak bij mij!

En wil je het zelf een keer ervaren? Of misschien een keer een workshop volgen met vriendinnen, zodat je bij je volgende avondje uit zelf ook wonderen kan verrichten? 😉 Neem dan contact met me op. 

zakelijk make-up & hairstyle

Een representatieve foto voor op je linkedin, andere zakelijke doeleinden of voor social media is in deze tijd waarin je je vaak online presenteer steeds belangrijker.

Bij mij kun je terecht voor een professionele make-up en hairstyle zodat jij waarbij wij exact de look creeren zoals die jij wil uitstralen.

Dit kan bij jou op locatie maar het kan ook bij mij.

Maar zou je willen leren hoe je jezelf een mooie en profesionele make-up aanbrengen? dat uiteraard kan ook!

Op een 1 op 1 prive make-upworkshop leer je alles wat je nodig hebt om te kunnen stralen met veel tips en tricks. Dit duurt ongeveer 2 uur.

Neuwsgirig naar welke mijn favoriete merken zijn? lees het hierOVER MIJ

Meer foto's hieronder

scroll-top