Lieve woorden en ervaringen van de klanten

Thank you for the beautiful hair and makeup and for the amazing working relationship! You made me feel and look like a princess, and I’m so grateful for that unforgettable experience!
Chiara
06-11-2020
Aan de hand van de goeie recensies heb ik gekozen voor Ivonne. Ik zocht iemand die mijn haar en make-up wilde verzorgen voor een bruiloft van een vriendin. Ik heb mijn wensen door mogen geven. Het was een gezellige ochtend, precies binnen de tijd was ik klaar voor het grote feest 🙂 Mijn haar en make-up waren helemaal naar wens! Bedankt Ivonne! Ik hoop dat je nog heel veel klanten blij mag maken, want dat verdien je!! Lieve groetjes, Marin
Marin
17-10-2020
Op mijn trouwdag verscheent ze in het hotel al in de vroege uurtjes en heeft mijn haren en make-up verzorgd en er echt een prachtig plaatje van gemaakt! Ze vroeg ook bij de laatste afwerkingen naar mijn mening en input en dat is zeker enorm gewaardeerd! Ook het lenen en retourneren van de hairextensions is ideaal! Ze stopt veel passie en tijd in het kapsel en de makeup van haar klanten en is echt een grote lieverd! Ik heb ook bij Ivonne mijn proefkapsel en makeup laten doen. Ivonne heeft een erg warme en lieve persoonlijkheid en stelt je op je gemak. Ze verstaat haar vak goed en je ziet dat ze geniet van haar werk. Zeer mooi kapsel en romantische makeup. Topvrouw!
Marieke
15-10-2020
Ivonne is echt een vakvrouw. Onze make-up en haren waren prachtig gedaan en het was nog gezellig ook. Echt een aanrader!
Dayenne
12-10-2020
Ivonne heeft zowel mijn haar als mijn make-up gedaan voor onze bruiloft. Ivonne is rustig, luistert goed naar je wensen, denkt met je mee, en neemt uitgebreid de tijd voor je tijdens de proefsessie. Mijn haar was echt een kunstwerk. Ik heb veel complimenten gekregen van onze bruiloftsgasten. M’n haar en make-up bleven ook de hele dag goed zitten. Ik zou opnieuw voor Ivonne kiezen. Een aanrader!
Marie Louise
01-10-2020
Wat een prachtige dag was de bruiloft van mijn vriendin geworden en mede dankzij Ivonne die haar, haar en make up zo mooi heeft gedaan. Ze werkt heel profesioneel, deelt graag haar kennis, neemt de tijd om echt naar je wensen te luisteren en ze is ook nog eens superaardig. Mijn vriendin voelde zich heel erg op haar gemak en alles verliep vlekkeloos op de dag zelf. Een echte aanrader!!
Annette
29-08-2020
Prachtig resultaat. Make-up en haar bleef de hele avond zitten. Veel complimenten gekregen
Ilse
10-08-2020
Ik zou het alle vrouwen aanraden om je haar en make-up door Ivonne te laten doen. Ze stelt je op je gemak en houdt rekening met je eigen wensen en huid/haar. Ik heb mijn haar en make-up laten doen voor een fotoshoot, super blij mee want alles bleef tijdens de fotoshoot goed zitten! Als ik weer mijn haar en/of make-up zou laten doen, kies ik zeker weer voor Ivonne!
Yentl
03-03-2020
Ivonne is een hele lieve, open en warme vrouw die meedenkt met je kapsel en luistert naar je wensen. Het proefkapsel en de proefmakeup waren mooi, maar op de bruiloft zelfs was het echt prachtig! De uren en liefde die ze besteed om je dag onvergetelijk te maken die zie je wel terug in je haar!! Plus het was een warme zomerse dag en ik heb flink gehuild tijdens de ceremonie, maar ij heb geen een keer mijn makeup hoeven bij te werken en mijn haar bleef ook prachtig zitten!! Echt een aanrader!!!
Marieke
12-08-2020
Ivonne bedankt voor het mooie make-up en haarkapsel. Ik heb hiervoor mooie complimenten gekregen. Het haarkapsel was de volgende dag ook nog mooi. Je gebruikte mooie en fijne merk producten. Ivonne jij hebt een prachtig beroep en doet dit ook met veel plezier en passie!
Marlies
10-08-2020
Ivonne heeft mijn zowel mijn haar als make up verzorgd op onze bruiloft. Tijdens mijn proef sessie was het al prachtig maar op de dag zelf echt oogverblindend. Ivonne is een hele lieve,warme meedenkende vrouw die echt haar vak verstaat. In 1 woord amazing. Yvonne bedankt voor alles! Je bent echt een topper! Ik wens jou heel veel succes en geluk! Je bent er een uit duizenden
Simone
27-08-2020
Voor onze bruiloft heeft ivonne mijn haar en make-up gedaan, het was echt prachtig! Ivonne kijkt met de proefsessie goed naar wat voor’n type haar je hebt, en hoe ze dit moet aanpakken. Vandaar dat het ook de hele dag perfect bleef zitten, net zo als de make-up. Ik heb veel complimenten gehad en kan haar dus ook aan iedereen aanraden! Ivonne bedankt, het was super!
Sanne
16-09-2019
Ik was heel blij met Ivonne op mijn trouwdag voor zowel mijn make-up als mijn haar! Ivonne is erg professioneel en voelde goed aan wat ik wilde. Niets was haar teveel en als ik me bedacht was dat totaal geen probleem. Daarnaast voelde het op de dag zelf meer alsof ik een vriendin bij me had met Ivonne. Ze stelde me op mijn gemak en zorgde dat de zenuwen iets minder werken door grapjes te maken en lekker te kletsen. Het voelde erg vertrouwd! Daarnaast zat mijn haar en mijn make-up de hele dag perfect! Ivonne heel erg bedankt hiervoor! Je bent top!!
Mariska
12-09-2019
Enthousiaste vakvrouw! Er is veel mogelijk. Ze probeert echt aan de wensen van de bruid te voldoen. Daarnaast voelde ik mij als bruid echt bij haar op mijn gemak, dat was voor mij ook belangrijk. Op de dag zelf zag ik er prachtig uit en bleef mijn kapsel en make-up de gehele dag goed zitten. Make-up & Haie by Ivonne is een aanrader.
Ellen
16-09-2019
Ik heb Ivonne leren kennen als visagiste voor een ‘styled shoot’ die ik organiseerde voor bruidsfotografie. Het was meteen een goede klik en prachtig werk wat ze leverde. Sindsdien hebben we elkaar al meerdere keren ontmoet en ze levert altijd prachtig werk! Daarnaast is Ivonne een heel fijn persoon! Warm aanbevolen
Marije
03-03-2019
Wauw wat een vakvrouw! Mijn haar en make-up bleven tijdens de shoot (met buiten wind) erg goed zitten! Ik heb mij op me gemak gevoelt! Aanrader voor iedereen!
Milou
05-03-2019
Ik was super blij met Ivonne!. 1 mei 2019 was onze trouwdag. Ivonne is helemaal naar Deventer gereist om zowel mijn haar als make-up te doen. Beiden precies zoals gewenst, niet to much en alles bleef perfect zitten! Ivonne is loyaal, vriendelijk en goed in haar vak! Wie binnenkort gaat trouwen, een fotoshoot of feest heeft, Ik raad haar zeker aan!
Linda
03-05-2019
Voor onze bruiloft heeft Ivonne mijn make-up en haar verzorgd. Tijdens een proefsessie nam ze ruim de tijd, zodat zowel haar als make-up, op de dag zelf perfect zat. Veel complimenten mogen ontvangen!! Heel erg bedankt Ivonne.
Margo
05-07-2019
Qua make-up is Ivonne dicht bij mij zelf gebleven gezien ik dagelijks weinig make-up draag. Ik heb mij de hele dag prettig en zelfverzekerd gevoeld en kreeg gedurende de dag meerdere complimenten over mijn haar en make-up. Ik had het oprecht niet beter kunnen wensen!!! Heel erg bedankt Ivonne! Mede dankzij jouw bijdrage hebben wij een fantastische dag gehad!
Romy
29-09-2019
Dank je wel Ivonne voor mijn make-up en haar. Ook deed je niet moeilijk dat ik nog op de dag zelf nog iets anders met mijn haar wou doen. Je hebt het super gedaan!!!
Angelique
16-06-2019
Hele mooie natuurlijke look gecreëerd voor mijn bruiloft! Heel blij mee. Maik de Boer gaf aan dat het heel mooi was gedaan (hij was te gast i.v.m. het programma ‘Wie heeft de mooiste bruiloft’). Dus zeker een groot compliment! Ivonne Borkent Martinez heeft goed geluisterd naar mijn wensen 🙂 Bedankt!
Lotte
12-01-2019
Op 22-06 was mijn trouwdag, yvonne heeft mijn make-up geweldig gedaan. Tijdens de proef make-up luisterde ze aandachtig wat ik wilde. Op dé dag zelf bleef alles ook super goed zitten. veel complimenten over gehad! Nogmaals: Bedankt
Manon
24-06-2019
Bedankt Ivonne voor het doen van mijn haar en make-up op mijn bruiloft! Het was super mooi en veel positieve reacties gekregen.
Ardine
09-09-2018
Eergisteren mijn proefkapsel en makeup gehad voor mijn bruiloft. Ivonne heeft een erg warme en lieve persoonlijkheid en stelt je op je gemak. Ze verstaat haar vak goed en je ziet dat ze geniet van haar werk. Zeer mooi kapsel en romantische makeup. Topvrouw!
Marieke
25-11-2018
Gisteren bij Ivonne geweest voor mijn proef sessie voor mijn bruiloft in augustus. Ivonne is een vrouw die haar vak verstaat, ze weet precies wat bij je past, is gastvrij.. In een woord fantastisch!
Simone
Ik heb mij hier laten opmaken voor mijn verjaardag ! En was er erg blij mee, het bleef goed zitten hele middag/avond en veel complimenten erover gekregen
Anouk
24-06-2019
Mijn bruidsmake-up verzorgd door jou, mijn 4 bruidsmeiden ook!! Het was in 1 woord geweldig! Wat zagen we er prachtig uit, zoveel complimenten gehad! Ivonne je bent een topper.
Dagmar
24-07-2017
De avond na de bruiloft kijk ik in de spiegel, mijn make-up zit nog op zijn plek en mijn haar zit nog even stevig vast als uren daarvoor. Ivonne heeft er iets prachtigs van gemaakt! Nogmaals dank!
Lianne
25-11-2017
Ik ben heel tevreden met de keuze voor Ivonne voor mijn bruidsmake-up! Ze luistert naar de eigen wensen maar heeft zelf ook goede ideeën. Het is te merken dat ze met kwalitief goede producten werkt want mijn make-up bleef de gehele dag perfect zitten. Ik zou haar zeker aanbevelen!
Evelien
30-07-2017
Ivonne heeft mijn haar en make-up gedaan met onze bruiloft. Best spannend aangezien ik zelf lang als visagiste heb gewerkt, maar ik was super tevreden!! Ze nam erg ruim de tijd en luisterde goed naar mijn wensen. Ook heeft ze familie voorzien van een mooi kapsel en make up , iedereen was erg blij met het resultaat! Ook een pluspunt , haar en make up bleven beide super goed zitten! Alleen maar positief 🙂 Aanrader voor iedereen!
Esmeralda
03-06-2016
scroll-top