Na jaren ervaring in de bruidsbranche, gaat mijn visie op deze dienst verder dan alleen make-up en haar. Je bruiloft is een onherhaalbare en unieke dag, en als ik er deel van ga uitmaken, wil ik dat je je speciaal voelt en elk detail tot in de puntjes klopt.

Ivonne is erg professioneel en voelde goed aan wat ik wilde. Niets was haar teveel en als ik me bedacht was dat totaal geen probleem. Daarnaast voelde het op de dag zelf meer alsof ik een vriendin bij me had met Ivonne. Ze stelde me op mijn gemak en zorgde dat de zenuwen iets minder werken door grapjes te maken en lekker te kletsen. Het voelde erg vertrouwd!

ThePerfectWedding.nl Widget

Make-up & Hair by Ivonne 9.5 uit 17 ervaringen

Beste aanstaande bruid,

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk, je bent van harte welkom bij mij voor je complete bruidsstyling.

Je gaat trouwen! Op deze bijzondere dag wil je er natuurlijk op je allermooist uitzien. Een verzorgd bruidskapsel, de perfecte bruidsmake-up passend bij jouw persoonlijkheid en natuurlijk een passend advies van wat allemaal mogelijk is en hierin ondersteuning.

Naast dat je er stralend uit zal zien op je trouwdag zorg ik er ook voor dat je make-up voor de fotografie en videografie goed uit zal zien, zo zal er de juiste balans zijn tussen mat en glans en werk ik alleen maar met professionele producten die geen SPF bevatten.

Naast je make-up, is ook je trouwkapsel heel belangrijk! Mocht het op je trouwdag plots regenen of extreme hitte zijn, of een extreem hoge luchtvochtheid, ik pas mijn kennis en technieken hier dan op aan!

Jouw bruidsmake-up & bruidskapsel zal de hele dag houdbaar zijn en dat is de kracht van een Make-up Artist met een specialiteit op bruidsstyling.

Als ervaren bruidsstyliste verzorg ik op jouw trouwdag zowel je bruidskapsel als je bruidsmake-up bij je thuis of op locatie, zo kan je lekker ontspannen aan de grote dag beginnen.

Meer weten over mijn werk? Kijk even naar mijn portfolio (Tip: check mijn Social Media kanalen) Of lees reviews van de vele bruiden die je voor zijn gegaan.

De proefsessie

Ivonne is een hele lieve, open en warme vrouw die meedenkt met je kapsel en luistert naar je wensen. Het proefkapsel en de proefmake-up waren mooi, maar op de bruiloft zelfs was het echt prachtig! De uren en liefde die ze besteed om je dag onvergetelijk te maken die zie je wel terug in je haar!! Plus het was een warme zomerse dag en ik heb flink gehuild tijdens de ceremonie, maar ik heb geen een keer mijn make-up hoeven bij te werken en mijn haar bleef ook prachtig zitten!! Echt een aanrader!!!

Na het reserveren van je trouwdatum plannen wij je proefsessie, dit meestal 4 tot 6 weken voorafgaand aan de trouwdag.

Hier gaan we samen kijken naar wat je wensen zijn zodat we je perfecte look kunnen creëren.

Afhankelijk van het gekozen arrangement, de proefsessie duurt circa 3,5 uur – bij mij thuis in Almelo.

Ter voorbereiding zal ik je vooraf naar je wensen vragen en om alvast voorbeelden (foto’s) te verzamelen. 

Ik advisier je om inspiratiefoto’s te gaan zoeken passend bij jouw haartype.

Mocht het zo zijn dat je droomkapsel met veel volume en lengte is. Geen probleem! Tevens werk ik met hairextensions (100% human hair) om je wensen te kunnen vervullen.

Daarnaast gaan wij ook naar een aantal belangrijke punten kijken zoals:

-stijl / thema van de bruiloftstijl

-stijl van je jurk

-persoonlijkheid

-draag je make-up in het dagelijks leven

Na deze belangrijke informatie zal ik je passend advies geven.

Tijdens de proefsessie gaan we stap voor stap een aantal looks creëeren en kun je duidelijk aangeven wat je mooi en niet mooi vindt.

Nadat we je perfecte bruidslook hebben gevonden, schrijf ik alles op een stijlkaart zodat ik op je trouwdag precies weet wat ik moet gebruiken.

Trouwdag

Ik kom op de afgesproken locatie en op de afgesproken tijd naar je toe.

Voor je bruidsmake-up en kapsel plan ik 2,5 uur de tijd.

Ik vind prettiger om 15 min voor de afgesproken tijd aanwezig te zijn om al mijn materialen klaar op te kunnen zetten.

Wanneer je aangekleed bent kom naar je toe om een kleen touch-up te doen (rug en decollete)

In overleg (vooraf) kan ik ook de make-up en kapsels van enkele gasten verzorgen.

Grooming voor de bruidegom

Verder is het mogelijk om de bruidegom ook op zijn best voor de dag te laten komen door middel van grooming. De huid wordt verzorgd, oneffenheiden camoufleren en zorgen we dat zijn gezicht niet zal glimmen op de foto’s.

touch up of tweede stijl

Extra Service

Touch-up of een tweede stijl?

Makeupbuivonne biedt u de mogelijkheid uw make-up en bruidskapsel later bij te laten werken.

Ik kan indien gewenst (tegen meerprijs) ook later op de dag naar de trouwlocatie komen voor een touch up. Een touch up is in veel gevallen aan te raden, het zorg ervoor dat je later op de dag of op het feest weer fris en stralend voor de dag komen. Een touch up duurt ongeveer 25 min.

Wil je ‘s avonds een complete andere bruidslook, omdat je bijvoorbeeld voor het feest een andere jurk kiest dan overdag tijdens de ceremonie? Dat kan uiteraard ook!

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met me op via het contactformulier

 

CLIP IN EXTENSIONS

Heb je kort haar en zou je graag een bruidskapsel met meer volume of lengte? dan is dat zeker mogelijk!

Hiervoor gebruik ik 100% human hair clip in extensions.

assistentie bij fotoshoot

Extra service
Ik kan indien gewenst (tegen meerprijs) ook assisteren tijdens de fotoshoot zodat  alles verloopt zoals je gedroomd had. Ik kan ook je make-up en/of kapsel bijwerken maar ik kan ook in overleg met de fotograaf zorgen dat je sluier mooi drapeert.

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met me op via het contactformulier

 

Over boekingen en betalingen

Bij definitieve reservering stuur ik direct na acceptatie van de offerte een factuur voor een aanbetaling van 50% en ontvang je na de proefsessie een factuur voor de trouwdag met het restant en overige kosten zoals gasten, reiskosten, etc. Tevens heb je beide keren 14 dagen te tijd om te betalen. Waarom vooruitbetaling? Als bruid wil je verzekerd zijn van de beschikbaarheid van de bruidsstyliste op jouw trouwdag. Omdat ik het dagdeel op jouw trouwdag voor je vrijhou en aangezien ik maanden van te voren alles in plan en vaak meerder aanvragen voor dezelfde dag ontvang wil ik verzekerd zijn van jou als cliënt op deze dag.

ja, ik wil

scroll-top